Psychotherapie in Purmerend

Psychotherapie helpt alle mensen die in het hier en nu problemen hebben. Hierbij kan de oorsprong in het verleden liggen. De therapeut helpt je om je problemen alsnog te verwerken. Samen doen we (in het hier en nu) onderzoek naar je mogelijkheden en  onmogelijkheden. Tijdens de therapie kom je zo tot (nieuwe) mogelijkheden en oplossingen die beter bij jouw leven aansluiten.

Psychotherapie voor wie?

Psychotherapie is voor mannen, vrouwen, gezinnen en kinderen met uiteenlopende klachten. De therapie kan gaan over psychische klachten, (ingrijpende) levenservaringen maar ook om een luisterend oor of een goed gesprek.

Je kan bijvoorbeeld terecht voor:

Over kindertherapie en jeugdtherapie kan je meer lezen op www.kinder-enjeugdtherapie.nl

Kosten psychotherapie

Een vergoeding voor een behandeling door een psycholoog en/of psychotherapie door een verzekeraar is binnen deze praktijk veelal mogelijk. Door dat de therapeuten/ psychologen binnen deze praktijk lid zijn van verschillende beroepsverenigingen, kan je therapie veelal “gratis” of tegen geringe kosten volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk

Aanmelden psychotherapie

Praktijk staat voor professionele hulp zonder wachtlijst. Ook ‘s avonds en in het weekend. Voor een intakegesprek met een therapeut kan je je zonder verwijzing rechtstreeks aanmelden bij praktijk Hoogewerf. Tijdens het intakegesprek bespreken we de duur en de mogelijkheden van therapie en/of coaching. Voor meer informatie en/of een intakegesprek kun je contact opnemen.

CONTACT